© copyright Bregje Raaijmakers

Een muur bepaalt de sfeer in een ruimte. Met een muurschildering trek je de aandacht en maak je een ruimte speciaal.

Op jouw muur kan ik iedere gewenste afbeelding schilderen. Of je nu uitgaat van een bestaand ontwerp of er een ontwerp op maat op wilt laten maken. Een gladde egaal gekleurde muur ( bij voorkeur wit) geeft het mooiste effect. Op een muur met structuur/textuur wordt een schildering minder scherp en strak afgewerkt en vaak ook doffer. Is een muur toch te grof van structuur voor een muurschildering dan bestaat ook nog de mogelijkheid om het gewenste ontwerp op een houten paneel te laten schilderen. Dit kan dan later direct tegen of op de gewenste muur bevestigd worden om zo toch die speciale sfeer in de ruimte te creëren.

Hoe gaat het in zijn werk ?

Ik kom bij je thuis de muurschildering maken. Ik neem alle materialen zelf mee. Je ziet het ontwerp al vorm krijgen als ik eerst met potlood de tekening op de muur zet. Daarna maak ik de muurschildering met acrylverf. Dit is milieuvriendelijke verf op waterbasis die, als hij eenmaal droog is, watervast is en met een vochtige doek kan worden afgenomen. Als de muurschildering klaar is laat ik de ruimte netjes achter, zodat je meteen volop kunt genieten van je “nieuwe” muur !

Heb je al een idee voor een afbeelding of ontwerp of heb je nog inspiratie nodig ? In mijn portfolio vind je voorbeelden van mijn werk.